Een kaartje voor Linus

Tussendoor posten we hier nog eens een kaartje…

Een kaartje dat ik met heel veel plezier maakte. De mama van kleine Linus runt een kinderdagverblijf waar Jill en Rik naartoe gingen. Een super leuke crèche waar ik mijn kindjes altijd met een gerust hart kon afzetten.

Elke heeft drie kindjes op de wereld gezet. De eerste keer een tweeling waarvan ze helaas één meisje moest afgeven. Nu heeft haar zusje er nog een broertje bij gekregen. Het was Elke’s wens om haar drie kindjes in het kaartje te verwerken en ik denk dat me dat aardig gelukt is.

Zelf hadden de mama en papa al donkerblauwe suikerbonen uitgekozen dus met die kleur ging ik ook aan de slag als achtergrond van het kaartje. Daarop tekende ik kleine broer en grote zus en een fonkelend sterretje als verwijzing naar hun sterrenkindje.

Toen ik het finale ontwerp doorstuurde kreeg ik volgend lief berichtje terug:

Wij vinden het kaartje PERFECT!
Emotionele mama moest al direct wenen :-).

Wij zijn superblij met het kaartje. Op een subtiele manier is ons Camue er mee in verwerkt. Ik vond het belangrijk te laten zien dat we binnenkort 3 kindjes hebben ipv 2 en ze nooit vergeten word.
Jij hebt dat prachtig vertaald in de tekening waarvoor grote dank!

Daar doe ik het toch voor!

X Sofie

IMG_6787

IMG_6793

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s