Vijgen na carnaval

Yep, het is paaszondag en toch waag ik me eraan om nog even terug te blikken op carnaval. Jill wilde dit jaar verkleed als zeemeermin dus maakte ik voor haar een gepaste outfit.

img_4881

Ik kocht een huidkleurige tshirt en plakte daar twee stoffen schelpen op. De staart naaide ik uit een groene tricotstof zodat ze een soort van kokerrok kreeg waar ze nog wel fatsoenlijk mee kon stappen. Daarover naaide ik een glinsterend stofje wat het geheel helaas heel wat strakker maakte. Een blonde pruik maakte haar outfit compleet en Jill kon naar school. Zo’n vissenstaart blijkt toch niet iets voor elke dag want onze zeemeermin voelde zich niet meteen als een vis in het water in haar kostuum. Tja, wie mooi wil zijn…

img_4882

X Sofie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s