Een kaartje voor Rafa

IMG_2535

Een tijd geleden maakte ik een kaartje voor Rafa Manuel. De gelukzak werd geboren op 1 mei dus zal nooit naar de school of het werk moeten gaan op zijn verjaardag :-). Rafa is het kleine broertje van Leon en de ouders wilden Leon ook een plaatsje geven op het geboortekaartje. Jorge en Veerle houden van (verre) reizen dus ook daar mocht het kaartje naar verwijzen. Kleine Rafa heeft er intussen zelfs al een eerste grote reis naar Thailand op zitten, een straffe prestatie vinden wij dat!

Maar het kaartje dus… Rafa werd afgebeeld als een lief tijgertje met grote broer Leon, het leeuwtje, op de achtergrond. Ook de inmiddels overleden opa van de jongens kreeg een plaatsje op het kaartje, namelijk de adelaar linksboven die verwijst naar de voornaam van de Mexicaanse opa.

 

rafa4rafa1

Voor de doopsuiker werd er gekozen voor snoepjes en voor witte en oranje suikerbonen die in beige zakjes gepresenteerd werden voorzien van een button met daarop het schattige tijgertje.

 

X Sofie

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s