Pasen aan zee

image1-23

unnamed-5

image3-6

zee6

unnamed-8

Dit jaar vierden we voor een keertje Pasen aan zee waar onze ouders een aller schattigst huisje gehuurd hadden in Sint-Idesbald. Traditiegetrouw vierden we Pasen met een brunch en een zoektocht naar de paaseitjes die de lieve paashaas kwistig in het rond had gestrooid. Amélie was de geluksvogel van de dag want zij mocht twee keer rapen. Eén keertje ’s ochtends in pyjama en één keertje een paar uurtjes later toen Jill gearriveerd was en de paashaas dan maar opnieuw (dezelfde) eitjes verstopte. Niet dat de paashaas dat erg vond ;-). En Amélie ook niet!

unnamed-13

zee4

 

zee5

Er viel uiteraard nog veel meer te beleven dan paaseieren rapen. Ook bij een bezoekje aan de kust zijn er natuurlijk heel wat tradities in ere te houden. Wij vinkten zonder problemen volgende belevenissen aan op ons lijstje “wat te doen als je aan de Belgische kust bent”: een lange strandwandeling maken, een terrasje doen op de dijk, een pannenkoekje eten, mooie huisjes bewonderen (en dromen dat je er ooit eentje kan kopen!), schelpjes rapen, zandkastelen bouwen, een gezelschapspel spelen, een lekker stukje vis eten, een ijsje smullen, enzoverder enzovoorts.

image5

unnamed-19

zee18

image3-5

image2-8

zee13

image1-26

Weer een vakantie die voor herhaling vatbaar is! De meisjes hadden de grootste pret en kleine Rik besloot dat het daar op het strand eens tijd was om zijn eerste stapje te zetten 🙂

X Karlien en Sofie

zee15

2 gedachtes over “Pasen aan zee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s