Rik is 1 jaar oud!

Enkele weken geleden schreef ik hier al eens over Rik en hoe we zijn komst ietwat anders hadden voorgesteld. Inmiddels is onze jongste al één jaar geworden en hebben we zijn feestje al achter de rug.

Na een flinke middag dut waarbij hij de gasten rustig liet wachten (dat mag als je één jaar bent ;-)) kleedden we hem aan als een echt meneertje. Want je verjaardag vieren dat doe je in stijl, ook als je één jaar wordt.

6

Vooral zijn zus had het een beetje moeilijk met wachten, want die was al van ’s morgens vroeg aan het vragen wanneer de mensen naar het feest zouden komen.

2

Ook zij kreeg die dag een speciale feestoutfit aan.

7

Over een paar maanden verhuizen we naar ons droomhuis en dit zal dus het allerlaatste feest zijn dat we in ons ‘oude’ huis geven. We versierden de feesttafel met takken eucalyptus en honeycombs in verschillende tinten blauw.

3

8

Pieter bakte een heerlijke worteltaart en verbaasde zijn broer met zijn bakkunsten. De taart was inderdaad overheerlijk 😉 Rik kreeg, zoals de traditie het wil, zijn eigen smostaartje. Helaas was hij iets te geïntrigeerd door het kaarsje waardoor hij meteen naar de vlam greep in plaats van de slagroom. Dikke tranen tot  gevolg en door zijn gehuil werd ‘lang zal hij leven’ vroegtijdig afgebroken en vervangen door ‘ocharme die jongen’. Zich voluit in de slagroom gooien is niet Rik zijn stijl. Misschien lag het aan zijn chique outfit? Hij liet zich liever een beetje bedienen en genoot van de lepeltjes slagroom die tot aan zijn mond gebracht werden.

 

rik tranen

 

Cadeautjes werden door de zus en de nichtjes uitgepakt. Rik kreeg er zelf niet goed de kans toe en tja, hij laat zich natuurlijk ook graag bedienen. Op elk stuk speelgoed werd eens ter goedkeuring gesabbeld en Rik die zag dat het goed was. 🙂

Zoals de traditie het ten slotte ook nog wil maakten we zijn eerste foto van de reeks ‘jaarlijks op het stoeltje poseren’.

IMG_1989

X Sofie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s