100% zelfgemarkt & BARrr 4

De heilige man is nog maar net terug naar Spanje vertrokken of overal in het land worden er al kerstmarkten op poten gezet. Uiterst gezellig om naast zo’n vuurkorf van een bekertje glühwein te slurpen, maar geen uitgelezen plek om kerstcadeaus te scoren. En dat is jammer! Want gezellig naar de kerstmarkt gaan én tegelijkertijd leuke cadeautjes kunnen kopen is heel handig als je toch de kerstsfeer wil opsnuiven maar niet in overvolle winkels terecht wil komen.

Gelukkig is er 100% zelfgemarkt. Op zaterdag 10 december vindt de kersteditie van deze creatieve markt plaats op het Mortselse stadsplein. Hier moet je zijn als je met kerst iemand blij wil maken met een origineel hebbeding. Ook wij (Eva en Sofie) zullen met Maison Des Oiseaux van de partij zijn. Van 11.00 tot 18.00 kan je bij ons terecht voor kerstkaarten, wenskaarten en cadeaulabels.

image

1-zwart-wit-jpg

Ben je benieuwd hoe onze kerstkaartjes eruit zien? Kom dan zeker een kijkje nemen! Wij hopen jullie massaal te mogen verwelkomen 🙂

En mocht je op 10 december al iets aan de hand hebben? Geen enkel probleem! Je krijgt nog een herkansing op 18 december (van 14:00 tot 20:00 u). Dan zijn we te vinden op de kerstmarkt van BARrrr4.

x Sofie

Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s