Een warme aanbeveling voor Sprookjes enzo

Als het vroeg donker wordt en buiten bibberkoud is dan krijgt de sofa een onweerstaanbare aantrekkingskracht! Met een dekentje, een kruidentheetje en een koekje ben ik niet meer van de bank weg te slaan en ik denk (hoop) dat ik niet de enige ben die er zo over denkt. Gelukkig is er in de aanloop naar kerstmis van alles te doen in en rond de stad en zo wordt een mens dan af en toe toch de zetel uitgejaagd.

Vorige vrijdag werd de opening van “Deurne Wintert” feestelijk ingezet in Boekenbergpark. Wij gingen speciaal voor “Incontri”, een vuurspektakel door Sprookjes enzo. Deze Antwerps-Venetiaanse theatergroep brengt feeërieke voorstellingen voor de allerkleinsten, sommige voorstellingen zelf voor kleine ukjes vanaf één jaar. In het donker, gezellig in een cirkel rond de vuurkunstenaars genoten wij van een prachtig spektakel. Amélie’s mondje stond open van verbazing en ging van ‘oh’ naar ‘ah’ en ‘kijk mama!’ terug naar ‘oh’ en ‘ah’, zo’n drie kwartier aan een stuk! Een brandende deur, hoed, paraplu en zelfs een poes uit vuur. Prachtig vuurwerk op passende muziek en hier en daar wat Italiaans gebrabbel. Was ik blij dat ik niet thuis in de zetel was blijven zitten!

dsc_6013

dsc_5997

dsc_5981

Tijdens de kerstvakantie vorig jaar was ik nog op zoek naar een leuke activiteit en zo kwam ik toen bij Sprookjes enzo uit. Amélie en ik gingen toen naar “Sneeuw!” kijken. We moesten voor de voorstelling onze schoenen uitdoen en mochten ons dan op het podium rond het decor nestelen. Nieuwsgierige kindjes mochten rustig rondsnuffelen en werden daarna weer vriendelijk tot bij de ouders gebracht. En sneeuw was er in alle mogelijke materialen! Maar ik wil hier ook niet te veel prijs geven want in januari hernemen ze de voorstelling in Mortsel. Ik kan jullie deze voorstelling warm aanbevelen! Voor de hele kleintjes is het niet zo eenvoudig om een theatervoorstelling te vinden dus ik ben heel blij dat Sprookjes enzo hierop heeft ingespeeld.

Heb ik je benieuwd gemaakt? De speeldata vind je hier.

x Karlien

dsc_6022

Alle foto’s genomen door © Santiago Maldonado 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s