Moet er nog een blog zijn?

We hebben lang op het idee zitten broeden… Er zijn er al zoveel, en hoe doe je dat dan precies, en gaan we er iets leuks van kunnen maken? Ondertussen hadden we beiden al flink wat pagina’s volgeschreven met ideeën, de goesting bleef groeien en we hadden ook van in het begin een duidelijk beeld waarover onze blog precies zou gaan: over FEESTJES EN GEZELLIGHEID!

Toen bleek ook nog eens dat dé mama der Vlaamse blogsters (mama van vijf) een workshop over bloggen zou geven. Een teken aan de wand? 😉 Daar moesten we wel naartoe. Zo kwam het dat wij op een zonnige zaterdag naar Gent reden met de trein, tezamen met Harry Potter, the Joker, waar is Wally en zijn lief en allerlei andere vreemde figuren, al dan niet gewapend. Bleek dat er naast Anne’s workshop ook nog een ander groot event plaatsvond in Gent, Comic Con… Ooit van gehoord? Wij tot dan toe enkel vaag. En nee (sorry voor de liefhebbers!), het is niet het soort feestjes waar wij het hier over willen hebben. Maar goed, die workshop dus… Daar zwelde de goesting om te bloggen enkel aan en Anne overtuigde ons om er nu eens echt werk van te maken!

En voilà, zo is die eerste blogpost hier al bijna een feit! 🙂 Want hele romans ga je hier op deze blog niet terugvinden. Wij willen vooral momenten van opperste gezelligheid en kleine feestelijkheden met jullie delen (en vastleggen voor ons nageslacht zo je wil). En dat gaat volgens ons het best met foto’s, voorzien van de nodige commentaar natuurlijk…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s